Taxi Leuven Luchthavenvervoer

Betrouwbaar en punctueel taxivervoer vanuit regio Leuven

Economtaxi is met meer dan 15 jaar ervaring in luchthaven transfers in regio 3000 , zijn wij de meest betrouwbare partner voor al uw ritten vanuit Leuven naar de luchthaven. We behoren tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Taxi Leuven biedt onze klanten duidelijke, vaste en transparante prijzen, dit in ons grote doel. Natuurlijke kwaliteit staat centraal in onze werken. De tevredenheid van onze klanten is tenslotte onze reclame.

Taxi Leuven

Wij zijn actief in regio Leuven !

We zijn 24/7 beschikbaar en komen ALTIJD OP TIJD ! Wie bieden  luchthavenvervoer aan vanuit Leuven!

Wij onderscheiden ons door hoogwaardig kwaliteitsvervoer tegen zeer gunstige tarieven. Onze goed opgeleide en professionele chauffeurs brengen U veilig en snel naar uw plaats van bestemming. Wilt u zorgeloos op reis vertrekken of terug thuis geraken, dan moet u bij ons zijn.

Taxi Leuven luchthavenvervoer
Taxi Leuven

Ons bedrijf staat klaar om U vanuit regio Leuven naar de gewenste luchthaven te brengen!

Wij komen U graag ophalen en brengen U veilig naar uw bestemming! Korter gezegd, wij brengen U veilig en op tijd naar en van ALLE luchthavens van België en de buurlanden. Luchthavenvervoer vanuit Leuven  is onze top profiel. Onze chauffeurs zijn professioneel  in hun job en kunnen perfect uw rit vanuit Leuven naar luchthaven uitvoeren. Uitvoeren vanuit uw adres, zijn wij stip op tijd en ophalen vanuit de luchthaven, volgen wij uw vluchtnummer. 

Ben je op zoek naar een luchthavenvervoer Leuven?

Dan ben je bij luchthavenvervoer Leuven  aan het juiste adres. Onze eerste klas auto’s Mercedes zijn altijd in een smetteloze staat en betrouwbare chauffeurs staan 24 op 7 voor je klaar. Wij vervoeren je van Leuven naar de luchthaven Zaventem, de luchthaven Charleroi en naar alle andere luchthavens over hele België of ook naar het buitenland. Wij vertrekken vanuit Vital Descosterstraat Leuven

Luchthavenvervoer

Vanuit Leuven,…..

Offerte

Offerte binnen de 2 minuten

Goedkope taxi

Een taxi voor ieders budget

De meest gestelde vragen over luchthavenvervoer

U ontmoet uw chauffeur aan uw uitgang van uw gate . Uw chauffeur neemt indien nodig telefonisch contact met u op. Zorg ervoor dat uw telefoon is ingeschakeld. De chauffeur houdt  een naambordje vast met de naam van de passagier of van het bedrijf. 

In Brussels airport:  in de aankomsthal  aan de Java Coffee shop

In Charleroi airport: Buiten waar alle taxi wagens zijn.

Op basis van uw vraag kan het boekingssysteem de prijs berekenen van uw vervoer zonder te boeken. U hoeft geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

 Wij houden uw vluchtnummer in de gaten en weten daardoor of u vertraging heeft. Er zijn ook geen extra kosten bij vluchtvertegging.

Wenst u met een kaart betalen dan best online te betalen. Cash betalen aan een van onze chauffeurs. 

Meet & Greet ophalen klanten in de luchthaven. Een van onze chauffeurs zal u ontmoeten op de afgesproken plaats of uitgang van uw gate. Zodra uw vlucht geland is, zal uw chauffeur  1 uur  wachten. Dit geeft u voldoende tijd om door de controle te gaan, uw bagage op te halen en naar de ophaallocatie te gaan om uw chauffeur te ontmoeten. 1 uur tijd is inbegrepen in uw prijs.

Wij kunnen u met zekerheid bevestigen dat wij  u om 2 of 3 uur ‘s nachts kunnen ophalen 

Taxi vanuit de luchthaven van Zaventem naar Leuven

Op zoek naar een taxi  van Zaventem naar Leuven ? Bij Economtaxi Leuven staan wij bekend om onze betaalbare tarieven en uitstekende service. Wij begrijpen dat na  een lange reis niets belangrijker is dan een comfortabele een betrouwbare rit naar huis. Wij zijn er om u de beste taxi transfer te bieden bij uw aankomst op de luchthaven van Zaventem. Er zijn veel bestemmingen in Leuven waar wij bekend staan. 

Hoeveel kost een taxi naar Charleroi luchthaven? 

De luchthaven van Charleroi is niet bij de deur. De afstand tussen Charleroi airport en Leuven aandacht vereist  voor een soepele reis. Wij zijn hier om uw reis te optimaliseren met verbeterde planning en service van topkwaliteit. Wij kennen de beste routes en passen ze aan op basis van actuele verkeersinformatie, zodat u comfortabel en snel op uw bestemming aankomt. Bestel uw taxi vanuit Charleroi luchthaven naar Leuven tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening.  Wist je dat het nemen van een bus Flibco van Charleroi airport naar Brussel-Zuid een vervolgens naar Leuven niet alleen veel tijd kan kosten, maar ook tot hogere kosten jan leiden als er geen treinen zijn. Wij bieden een snellere en efficiëntere oplossing voor jouw reis.

Wat wij aanbieden:

  1. 24/7 Service: Onze diensten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Of je nu overdag of ’s nachts aankomt, wij zijn er om je comfortabel naar Leuven  brengen.
  2. Veilig en Betrouwbaar: Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele reis  vanuit Leuven , ongeacht het tijdstip van aankomst.
  3. Eenvoudig Boeken: Bekijk ons online systeem om je luchthaven transfer te boeken.
  4. Lage kosten: Geniet van voordelige tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service.
  5. Vluchtmonitoring: Ons team houdt je vlucht in de gaten, zodat we altijd op tijd zijn, zelfs als je vlucht vertraging heeft.

Boek uw taxi naar uw bestemming in 3 eenvoudige stappen

Boek vooraf een gemakkelijke taxi op ons gebruiksvriendelijke en professionele platform

✓ 24/7 Customer service 

✓ 100% Satisfied customers 

✓ Professional drivers  

✓ No hidden costs 

EconomTaxi Antwerpen

Taxi Leuven ophaalplaats

 Wij halen u op op het gevraagde adres en tijdstip in Antwerpen. Vergeet niet het volledige adres op te geven

BV: Vaartstraat 56 Leuven 300

Het station Leuven

Een van onze chauffeurs contact met klant gaat opnemen om beter af te spreken.  Adres: MARTELARENPLEIN 20. 3000, LEUVEN 

EconomTaxi Antwerpen
EconomTaxi Antwerpen

Hotel Leuven

Ophalen vanuit een hotel Leuven, hebben wij uw kamernummer nodig.

Begijnhof Hotel Leuven, Pentahotel Leuven,  Ibis Leuven