Luchthavenvervoer Leuven in alle comfort 

Zorgeloos op reis  

Luchthavenvervoer Leuven biedt u voordeligste prijzen aan vanuit regio Leuven

Wij zijn actief in regio Leuven !

We zijn 24/7 beschikbaar en komen ALTIJD OP TIJD ! Wie bieden dus luchthavenvervoer aan vanuit Leuven!

Wij onderscheiden ons door hoogwaardig kwaliteitsvervoer tegen zeer gunstige tarieven. Onze goed opgeleide en professionele chauffeurs brengen U veilig en snel naar uw plaats van bestemming. Wilt u zorgeloos op reis vertrekken of terug thuis geraken, dan moet u bij ons zijn.

Economtaxi
Economtaxi

Ons bedrijf staat klaar om U vanuit regio Leuven  naar de luchthaven of naar de om het even welke bestemming te brengen! U moet naar de luchthaven Zaventem, Charleroi, Paris CDG, Amsterdam Schiphol ? Heeft U een trein vanuit Brussel Zuid,  Antwerpen centraal of een ander treinstation? Als U zich in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg of West-Vlaanderen bevindt, komen wij U graag ophalen en brengen U veilig naar uw bestemming! Korter gezegd, wij brengen U veilig en op tijd naar en van ALLE luchthavens van België en de buurlanden, zoals Nederland (Schiphol, …), Frankrijk (Parijs Charles De Gaulle, Parijs Orly, …), Duitsland (FrankFurt …) en anderen.

Ben je op zoek naar luchthavenvervoer Leuven?

Dan ben je bij luchthavenvervoer Econom aan het juiste adres. Onze eerste klas auto’s Mercedes zijn altijd in een smetteloze staat en betrouwbare chauffeurs staan 24 op 7 voor je klaar en vervoeren je van Leuven (Heverlee, Wilsele, Kessel-Lo, Wijgmaal) of Herent, Bertem, Oud-Heverlee en andere naar de luchthaven Zaventem luchthavenvervoer Zaventem of naar de luchthaven Charleroi luchthavenvervoer Charleroi en naar alle andere luchthavens over hele Belgie of ook naar het buitenland in Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt

Ben je benieuwd naar de exacte kostprijs voor je luchthavenvervoer Leuven?

Uit onze berekeningen blijkt dat luchthavenvervoer Leuven niet duurder wordt dan openbaar vervoer voor gezinnen en groepen vanaf 4 personen en meer dan 7 dagen of langer je eigen auto op de luchthavenparking parkeren.
Bereken snel en gratis je ritprijs via onze berekeningsmodule en bestel uw luchthavenvervoer Leuven online

Comfortabel luchthaventransport

Wij zorgden voor uw comfort door goedkoop luchthavenvervoer Zaventem, Charleroi en meer te verzorgen. Onze eerste klass Mercedes minibusjes met 8 passagier maximum en Tesla  zijn altijd in een smetteloze staat met wifi, opladers, drinkwater en een kinderzitje, perfect als voor lange ritten uit Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, zo Aalst, Leuven of Brussel

Betrouwbaar luchthavenvervoer

We hebben een methode geïntroduceerd om zonder stress passagiers naar de luchthaven te vervoeren. Onze dispatching service 24/7 beheert de reisplannen op basis van files, vliegtuigaankomsten, bagage vertragingen en andere. Сhauffeurs zijn opgeleid om geavanceerde novatiehulpmiddelen te gebruiken om de beste route te kiezen.

Veilig vervoer naar luchthaven

Om de veiligheid van onze passagiers te garanderen, stellen we hogere technische eisen aan onze luchthavenvervoer auto’s. Allen betrouwbare chauffeurs brengen u of de gewenste locatie naar het vliegveld in België (Zaventem, Charleroi, Oostende-Brugge of Antwerpen), Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Luchthavenvervoer

Vanuit Leuven Antwerpen Gent Brugge,…..

Offerte

Offerte binnen de 2 minuten

Goedkope taxi

Een taxi voor ieders budget

Waarom voor Econom AirportShuttle kiezen ?

Door ons ruime aanbod aan luxe auto’s bent U verzekerd altijd in stijl en luxe te worden vervoerd.Onze vaste routes gaan naar luchthavens zoals Zaventem en Charleroi maar ook lange afstandsritten zoals naar Schiphol of luchthavens in Duitsland. Naast Luchthavenvervoer en Langeafstandsvervoer verzorgen wij ook uw Zakelijk vervoer op een nette en professionele wijze.Of het nu gaat om het ophalen en begeleiden en vervoeren van uw Belgische of buitenlandse Zakenrelaties, Directievervoer of VIP vervoer. EconomAirportShuttle zorgt ervoor dat u een service op hoog niveau krijgt die u mag verwachten.

Wij zijn sinds vele jaren een begrip in het Leuvense. Boek online of vul ons offerteformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een prijsvoorstel. Heeft u algemene vragen of opmerkingen ? Op zoek naar een AirportShuttle in België ? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail.
Of u nu vliegt voor plezier of voor zaken, hetkan een vermoeiende ervaring zijn. Daarnaast kunnen zowel aankomst- en/of vertrektijden tijdens de vroege ochtend of late nachtelijke uren vallen. Bovendien kan het vinden van een parkeerplaats zeer uitdagend zijn en gaat dat vaak gepaard met een lange wandeling van en naar de terminal. Om het af te maken zult u waarschijnlijk worden geconfronteerd met een enorme rekening.
EconomTaxi airport shuttle zorgt ervoor dat uw vlucht ervaring begint en eindigt in een vreedzame en ordelijke wijze. Wij brengen u overal tegen zeer scherpe en voordelige tarieven. U hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen. Wij zorgen ervoor om een oogje in het zeil te houden op de aankomst- en vertrektijd. EconomTaxi airport shuttle zorgt ervoor dat u op tijd aankomt.

Boek uw taxi naar Schiphol in 3 eenvoudige stappen

Boek vooraf een gemakkelijke Luchthaventaxi op ons gebruiksvriendelijke en professionele platform

✓ 24/7 Customer service 

✓ 100% Satisfied customers 

✓ Professional drivers  

✓ No hidden costs 

Waarom luchthavenvervoer Leuven goedkoper is?..


Leuven is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en tevens de hoofdplaats van het bestuurlijke en gerechtelijke arrondissement Leuven. Leuven heeft een bevolking van ruim 102.000 inwoners. Leuven ligt op slechts 25 km afstand van Brussel en bestaat uit de volgende deelgemeenten: Heverlee, Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. De woonkern Wijgmaal werd van Herent overgenomen, ook werden gedeeltes van de vroegere gemeenten Korbeek-Lo en Haasrode bij Leuven gevoegd.

De Katholieke Universiteit Leuven of KU Leuven is een katholieke universiteit, opgericht in 1834, waarvan de hoofdcampus gevestigd is in de Belgische stad Leuven.Hotels : ibis Leuven Centrum, Hotel Ladeuze, Pentahotel Leuven, ibis budget Leuven Centrum, Begijnhof Hotel, Martin’s Klooster Hotel


Parkeren bij Airports

In veel gevallen luchthavenvervoer Leuven is veel flexibeler, sneller en veiliger dan de parking op de airport.Luchthavenvervoer Leuven
Op Brussels Airport vind je de volgende 3 parkings, die tussen de €15 en €25 per dag kosten:


P4 Long Term,
de openluchtparkings Discount Parking 1 en 2,
Car Hotel dat biedt een uiterst veilige en efficiënte parkeeroplossing; elke 15 minuten rijdt er een pendelbus tussen de parkeerplaats (aan de andere kant van het vliegveld) en de passagiersterminal (niveau 0).
Daarnaast zijn er rondom verschillende parkeerplaatsen. Meestal zijn dit open en onbewaakte parkeerplaatsen. Daarnaast moet u vaak met uw bagage naar de shuttlebus overstappen, wat tot tijdverlies leidt. Op de terugweg zal je weer op deze shuttlebus moeten wachten, die je dan weer terug naar de parkeerplaats buiten de luchthaven brengt.


Zo, de parkering voor 7 dagen kost €72-108 en €102-143 euro voor 14 dagen. Bestel in plaats daarvan luchthavenvervoer Leuven Zaventem (€40) dat is niet duurder vanaf zevendaagse reizen.
Er zijn verschillende lang parkeerplaatsen op Charleroi Airport tussen de €7 en €15 per dag.
P1 is een garage met vier niveau’s; gemakkelijk bereikbaar, directe toegang tot de terminal, 5 minuten lopen.
P2 is ook geschikt om lang te parkeren, 10 minuten lopen naar de terminal.
P3 is verder weg, bereikbaar met een gratis shuttle bus die vanaf 04:00 al rijdt; de shuttle doet er 10 minuten over.
P4 is een garage die op 20 minuten loopafstand ligt, niet ideaal met bagage, maar wel verreweg het goedkoopst.
De parking voor 7 dagen kost dus €50-100 en voor 14 dagen – €80-140 , zo, rekening de aankoop van brandstof voor je eigen auto, luchthavenvervoer vanaf €110 is niet duurder vanaf 7-14 dagen reizen.


Transport naar Airports overzicht


Hieronder vindt u vervoersmogelijkheden die ook terug te vinden zijn op de officiële Airport website. U kunt natuurlijk zien dat luchthavenvervoer Leuven in de meeste gevallen een beter alternatief en goedkoper is dan andere vervoersoplossingen zoals openbaar vervoer, in uw eigen auto, etc.
TREIN – het is niet altijd handig om met koffers in en uit de trein te stappen, houd er rekening mee dat treinen vertraging kunnen oplopen en dat u regelmatig moet overstappen. Als we rekening houden met de standaardprijs van een treinticket bijvoorbeeld vanuit Leuven naar Zaventem – €11 en Leuven – Charleroi (trein en busticket) – €17, dan kan luchthavenvervoer Leuven goedkoper zijn voor gezinnen en groepen vanaf 4 personen.


BUS – bussen hebben een beperkte straal of route en zijn daarom alleen geschikt voor korte afstanden naar het vliegveld. Zelfs als u met Flibco bus van Brussel naar het vliegveld Charleroi reist, kost een standaardticket €15, wat betekent dat luchthavenvervoer Leuven beter is voor 4 personen of meer, en natuurlijk moet je nog vanuit Leuven komen. Flibco Door2Gate is een vergelijkbare slimme manier om naar de luchthaven te gaan, maar de prijs vanuit Brussel is €30 per persoon, dat wil zeggen dat de luchthaventransfer Leuven vanaf de derde passagier goedkoper is.


TAXI – taxi’s zijn niet altijd gespecialiseerd in luchthaventransfers. Luchthavenvervoer Leuven is niet duurder dan een taxi en ze kunnen ook in het weekend en ’s nachts extra kosten in rekening brengen.


EIGEN AUTO – je kunt natuurlijk ook met je eigen auto of motor vanuit Leuven komen, maar dan blijft de vraag: welke kosten moet je betalen en staat je auto veilig geparkeerd? Zelfs als je met je gezin een paar weken op vakantie gaat, de luchthavenvervoer Leuven heen en terug goedkoper is dan €150 betalen voor 14 dagen parkeren op het vliegveld.


OPHALEN / BEZORGEN – U kunt vertrouwen op familie of vrienden, maar u zult snel verdwalen op de parkeerplaatsen en moet betalen om te parkeren. Ook is het niet zo eenvoudig om op het juiste moment van vertrek en terugkeer een passend en gegarandeerd vervoer te vinden voor luchthaventransfer.
HOTEL SHUTTLES – de meeste hotels in omgeving bieden wel shuttlebussen aan, maar je moet natuurlijk wel je overnachting boeken om te gebruiken en natuurlijk moet je nog vanuit Leuven komen